happy electrician workers

MIRËMBAJTJA E RRYMËS

Për çdo problem me mirëmbajtje ose intalim të rrymës, FixMan ju ofron shërbime profesionale dhe efikase. Qoft prishje, problem me siguresa, poça…

UJI.png

MIRËMBAJTJA E UJIT

FixMan është gjithmonë i gatshëm t’i bëj ballë çdo problemi që ka të bëjë me instalimin e ujit. Në kuadër të këtij shërbimi, ne ofrojmë më tepër se 40 lloje të…

ndreqma_rryme_bre-150x150-(1).png

MIRËMBAJTJA E NXEMJES

FixMan ju ofron shërbime për të gjitha problemet lidhur me instalimin dhe mirëmbajtjen e nxemjes. Duke filluar nga ndërrimi i radiatorëve e deri te mbushja e tyre me ujë…

ndreqma_klimen_bre-150x150.png

MIRËMBAJTJA E KLIMATIZIMIT

Kontrollimi dhe servizimi i motorit, mbushja me gaz, klima me apo pa inverter, sisteme centrale me chiller,
pastrimi i filterave janë disa nga problemet që mund t`i zgjidhë
FixMan

riparomi_krejt_senet-150x150.png

RIPARIME TË NDRYSHME

Për çdo riparim që keni nevojë ta bëni në shtëpinë tuaj: dyert, dritaret, dollapët dhe shumë paisjeve tjera, FixMan është gjithmonë në dispozicionin tuaj…

lavat-1.png

MIRËMBAJTJA E LAVATRIÇËS

Për çdo problem me lavatriçen, FixMan ju bënë zgjidhje efikase që për një prishje të vogel mos të keni nevojë të
bleni të re.

frigorifer.png

MIRËMBAJTJA E FRIGORIFERIT

Frigoriferi është pajisja elektro-shtëpiake më e ndjeshmja në shtepinë tuaj, për një prishje të vogël dëmi mund të jetë
shumë i madh, andaj për çdo problem me frigorifer
THIRRE FixMan

oven-2-133x150.png

RIPARIME TË SHPORETIT

Shpesh për një prishje të vogël ushqimi juaj nuk pjekët në temperaturen e duhur!
Për çdo problem me shporetin apo plloçat tuaja